0Nákupní košík
je prázdný


Nacházíte se zde: Parfait z jablek a kalvádosuReceptyMůjZmrzlinovač.cz

Parfait z jablek a kalvádosu

Parfait z jablek a kalvádosu

Suroviny:

  • 300 g jablek
  • 1 citron
  • 2 kalvádosu
  • 1 vejce
  • 1 žloutek
  • 60 g cukru
  • 200 ml smetany

Základem pro parfait je bílek a cukr, které jsou ve vodní lázni našlehány do krémova a dále zpracovány s dalšími přísadami a smetanou do krémové zmrzliny.

Jablka oloupejte a nakrájejte na malé kostičky, smíchejte s citronovou šťávou. 1 PL jablkových kostiček odeberte, zbytek povařte do měkka s 1–2 PL vody, rozmixujte. Z vajec a cukru ušlehejte ve vodní lázni pěnu. Vmíchejte jablečné pyré a hmotu nechte vychladnout. Smetanu ušlehejte do tuha a vmíchejte. Ve zmrzlinovači vytvořte krémovou zmrzlinu. Krátce před koncem mražení přidejte kostičky jablek. Servírujte se sirupem z černého rybízu nebo ostružin.

Obrázek je pouze ilustrační

Zobrazený recept:

  • Parfait z jablek a kalvádosu

Zobrazit všechny
recepty

Poradím Vám:

Poradím Vám s nákupemJiří Baloun
tel.: 776 158 727
Po-Pá 8.00-20.00
info@ …novac.cz


Nacházíte se zde: Parfait z jablek a kalvádosuReceptyMůjZmrzlinovač.cz

MujZmrzlinovac.cz
Poradíme Vám s nákupem:

Poradím Vám s nákupemJiří Baloun
tel.: 776 158 727
Po-Pá 8.00-20.00
info@mujzmrzlinovac.cz