Základem pro parfait je bílek a cukr, které jsou ve vodní lázni našlehány do krémova a dále zpracovány s dalšími přísadami a smetanou do krémové zmrzliny.
Jablka oloupejte a nakrájejte na malé kostičky, smíchejte s citronovou šťávou. 1 PL jablkových kostiček odeberte, zbytek povařte do měkka s 1–2 PL vody, rozmixujte. Z vajec a cukru ušlehejte ve vodní lázni pěnu. Vmíchejte jablečné pyré a hmotu nechte vychladnout. Smetanu ušlehejte do tuha a vmíchejte. Ve zmrzlinovači vytvořte krémovou zmrzlinu. Krátce před koncem mražení přidejte kostičky jablek. Servírujte se sirupem z černého rybízu nebo ostružin.
Obrázek je pouze ilustrační
Jiří Baloun
tel.: 776 158 727
Po-Pá 8.00-20.00
info@ …novac.cz
© Jiří Baloun — MůjZmrzlinovač.cz 2014–2022
Specialisté na Zmrzlinovače
Kontakt | Obchodní podmínky | Doprava a platba
↑ Na vršek stránky
Jiří Baloun
tel.: 776 158 727
Po-Pá 8.00-20.00
info@mujzmrzlinovac.cz