0Nákupní košík
je prázdný


Nacházíte se zde: Základní recept na sorbetReceptyMůjZmrzlinovač.cz

Základní recept na sorbet

Sorbet - základní recept

Suroviny:

  • 500 ml pyré z ovoce / ovocné šťávy
  • 50–100 g cukru (podle chuti a podle druhu ovoce)
  • 1–2 lžíce bílku

Sorbet se může udělat téměř ze všech druhů ovoce a ovocných šťáv, např. z malin, meruněk, melounů, kiwi atd. Sorbet se při mražení musí stále míchat, aby se nevytvořily krystalky ledu. Sorbety nemusí být sladké a mohou se servírovat jako dezert. Jako mezichod menu se nabízí např. rajčatovo- nebo Campari-pomerančový sorbet. Chcete-li se před návštěvou zaskvět, servírujte sorbet ve skleničce sektu.

Pro zjemnění můžete přidat 1 PL likéru, koňaku, malinové pálenky atd. Při použití zavařeného ovoce již zpravidla není třeba přidávat cukr.

Obrázek je pouze ilustrační

Zobrazený recept:

  • Základní recept na sorbet

Zobrazit všechny
recepty

Poradím Vám:

Poradím Vám s nákupemJiří Baloun
tel.: 776 158 727
Po-Pá 8.00-20.00
info@ …novac.cz


Nacházíte se zde: Základní recept na sorbetReceptyMůjZmrzlinovač.cz

MujZmrzlinovac.cz
Poradíme Vám s nákupem:

Poradím Vám s nákupemJiří Baloun
tel.: 776 158 727
Po-Pá 8.00-20.00
info@mujzmrzlinovac.cz