0Nákupní košík
je prázdný


Nacházíte se zde: Základní recept na sorbetReceptyMůjZmrzlinovač.cz

Základní recept na sorbet

Sorbet - základní recept

Suroviny:

  • 500 ml pyré z ovoce / ovocné šťávy
  • 50–100 g cukru (podle chuti a podle druhu ovoce)
  • 1–2 lžíce bílku

Sorbet se může udělat téměř ze všech druhů ovoce a ovocných šťáv, např. z malin, meruněk, melounů, kiwi atd. Sorbet se při mražení musí stále míchat, aby se nevytvořily krystalky ledu. Sorbety nemusí být sladké a mohou se servírovat jako dezert. Jako mezichod menu se nabízí např. rajčatovo- nebo Campari-pomerančový sorbet. Chcete-li se před návštěvou zaskvět, servírujte sorbet ve skleničce sektu.

Pro zjemnění můžete přidat 1 PL likéru, koňaku, malinové pálenky atd. Při použití zavařeného ovoce již zpravidla není třeba přidávat cukr.

Obrázek je pouze ilustrační

Zobrazený recept:

  • Základní recept na sorbet

Zobrazit všechny
recepty

Poradím Vám:

Poradím Vám s nákupemJiří Baloun
tel.: 776 158 727
Po-Pá 8.00-20.00
info@ …novac.cz


Nacházíte se zde: Základní recept na sorbetReceptyMůjZmrzlinovač.cz

MujZmrzlinovac.cz
Poradíme Vám s nákupem:

Poradím Vám s nákupemJiří Baloun
tel.: 776 158 727
Po-Pá 8.00-20.00
info@mujzmrzlinovac.cz


Zavřít ×

Nastavení Cookies: Aby web zůstal, jak ho znáte

Abyste na našich stránkách našli, co hledáte, potřebujeme od Vás souhlas se zpracováním cookies (malých souborů, které se ukládají ve vašem prohlížeči).
Podle cookies vás na našich stránkách poznáme a zobrazíme je tak, aby všechno fungovalo správně.