Sorbet se může udělat téměř ze všech druhů ovoce a ovocných šťáv, např. z malin, meruněk, melounů, kiwi atd. Sorbet se při mražení musí stále míchat, aby se nevytvořily krystalky ledu. Sorbety nemusí být sladké a mohou se servírovat jako dezert. Jako mezichod menu se nabízí např. rajčatovo- nebo Campari-pomerančový sorbet. Chcete-li se před návštěvou zaskvět, servírujte sorbet ve skleničce sektu.
Pro zjemnění můžete přidat 1 PL likéru, koňaku, malinové pálenky atd. Při použití zavařeného ovoce již zpravidla není třeba přidávat cukr.
Obrázek je pouze ilustrační
Jiří Baloun
tel.: 776 158 727
Po-Pá 8.00-20.00
info@ …novac.cz
© Jiří Baloun — MůjZmrzlinovač.cz 2014–2025
Specialisté na Zmrzlinovače
Kontakt | Obchodní podmínky | Doprava a platba
↑ Na vršek stránky
Jiří Baloun
tel.: 776 158 727
Po-Pá 8.00-20.00
info@mujzmrzlinovac.cz